Project De Vensters te Harderwijk

Lopend naar het gezellige centrum, wonen in de bedrijvigheid van een stad en toch de rust vinden in een nieuw en modern woonappartement. Op de fiets naar het NS-station voor je studie of werk, ’s avonds even een filmpje pakken of met je vrienden naar de leukste cafés van de stad. Wonen in rust en comfort dus, en dat allemaal voor een betaalbare prijs? Dat kan! Vanaf juni 2018 is het project ‘De Vensters’ klaar voor de eerste huurders. Vlakbij de binnenstad, op een steenworp afstand van de bioscoop, de Albert Heijn en het centrum, wordt het voormalig kantoorpand van de Kamer van Koophandel en GGz omgebouwd naar 19 luxe appartementen voor starters, expacts en young professionals. In het robuuste pand wordt de aankomende maanden hard gewerkt om deze bijzondere transformatie te realiseren.

De uitgangspunten bij deze transformatie zijn betaalbaarheid, gemak, luxe en comfort. Wij willen dat onze huurders onbezorgd wonen! Daarom worden de appartementen van alle gemakken voorzien. Van een luxe keuken met oven, koelkast en vaatwasser tot een mooie badkamer met een doucheruimte, wastafel en hangend toilet. Daarnaast worden alle appartementen afgewerkt met een stoere laminaatvloer en warme, mooie gordijnen. Je hoeft dus nergens meer aan te denken als je de sleutel krijgt!

Wonen met comfort en uitstraling. Prachtige grote ramen en matzwarte kozijnen geven het gebouw en de appartementen een industriële look voor nog meer sfeer. En wat een daglicht komt er zo binnen! Elke huurder beschikt over een eigen parkeerplaats en er is een gemeenschappelijke tuin voor de gezellige zomerse BBQ’s en borrels. De appartementen op de begane grond hebben zelfs een eigen tuin. Daarnaast kunnen de huurders rekenen op service en gemak. Mocht er iets aan de hand zijn, dan staat ons Service Support altijd voor je klaar om dit op te lossen. Wil jij dus veilig, mooi en gemakkelijk wonen in een bijzonder gebouw? Vul dit INSCHRIJFFORMULIER in, mail deze naar info@gieta-arendsen.com en dan houden we je op de hoogte!